Succesvolle samenwerking tussen GROUPCARD BV en SCHOONEMANDESIGN op de Voetbal Vakbeurs

May 12, 2015

SchoonemanDesign en GroupCard op VoetbalvakbeursGROUPCARD BV en SCHOONEMANDESIGN, beide leden van de Ondernemersvereniging Amstelveen, hebben recent een eerste succesvolle samenwerking gehad tijdens de Nationale Voetbalvakbeurs.

GROUPCARD BV verleent ondersteuning aan (sport)verenigingen en instanties op het gebied van loyalty, sponsoring en communicatie en heeft als doel partijen aan elkaar te verbinden en een win-win situatie te creëren.

De Voetbalbal Vakbeurs leek een uitstekende gelegenheid om het concept “Clubliefde” neer te zetten onder voetbalverenigingen. Het uitgangspunt van Clubliefde is dat er extra inkomsten worden gegenereerd voor de Club, doordat leden “uit liefde voor hun club” met een Clubcard met voordeel aankopen doen bij aangesloten partners. Hiermee steunen ze tegelijkertijd hun club met extra inkomsten, want een deel van het voordeel komt ten goede aan de club.

SchoonemanDesign en GroupCard op VoetbalvakbeursOm dit unieke concept op een opvallende en onderscheidende manier op de beurs neer te zetten heeft GROUPCARD BV de deskundigheid van SCHOONEMAN DESIGN ingeroepen. Zij zijn specialist op het gebied van tentoonstellingsarchitectuur, zakelijke vormgeving en realisatie, dus de perfecte partij om deze nieuwe samenwerking aan te gaan.

Via de OA waren de contacten gauw gelegd en zaten beide partijen al snel samen aan tafel. SCHOONEMANDESIGN heeft op basis van een heldere schriftelijk briefing concepten voor een stand inrichting ontwikkeld. Daarna volgde heldere feedback, intensief contact, snelle schakel momenten en een hoop flexibiliteit wat heeft geresulteerd in een schitterende en unieke stand op de Voetbalvakbeurs. GROUPCARD BV heeft hierdoor veel nieuwe vruchtbare contacten kunnen leggen. Met recht een succesvolle samenwerking!

Zie nieuws op de website van GroupCard

Zie nieuws op de website van Ondernemersvereniging Amstelveen