SchoonemanDesign

Consult, concept ontwerp en uitvoering van stands, interieurs en pop-up shops voor inspirerende zakelijke en succesvolle ontmoetingen

Begonnen als een ontwerpstudio in de grafische vormgeving en interieur, is SchoonemanDesign inmiddels uitgegroeid tot een specialist op het gebied van tentoonstellingsarchitectuur, zakelijke vormgeving en realisatie.
Daarnaast is SchoonemanDesign ook gespecialiseerd in het ontwerpen van display’s, shop-in-shop modules, DTP en 3D-Specials.

Specialisatie van SchoonemanDesign is conceptontwikkeling voor bovengenoemde activiteiten in combinatie met de marketing communicatie en social media activiteiten van uw onderneming.

Realisatie en projectmanagement voor beurzen, tentoonstellingen en zakelijke interieurs is ook een belangrijke toegevoegde waarde van SchoonemanDesign.

Actief met klanten meedenken, met inspirerende ideeën komen, een goed en professioneel advies geven, dat zijn de kernwaarden van SchoonemanDesign.

Uw wensen vormen voor ons het uitgangspunt.

Een goede stand of interieur komt voort uit een combinatie van creativiteit, originaliteit en vakmanschap.

Met behulp van de door SchoonemanDesign ontwikkelde gespecialiseerde Beurs routewijzer kunt u eenvoudig en doeltreffend uw beursdeelname voorbereiden zonder het risico iets te vergeten.

Wij werken uw wensen uit tot een prima concept dat aansluit bij het imago en de identiteit van uw bedrijf en daarnaast zorgen wij voor een vlekkeloos lopende realisatie.

Van ontwerp tot het koffielepeltje…

SchoonemanDesign kan u compleet ontzorgen. Wij nemen u alle werkzaamheden uit handen, van begin tot einde project! Samen met onze specialisten, zoals een interieurarchitect, interieurstylisten, tekenaars en werkvoorbereiders maken wij een uitgebreid, doortimmerd, gedetailleerd en vooral werkbaar plan in overeenstemming met u. Daarna wordt alles door ons gecoördineerd en aangestuurd zoals aannemers, installateurs en schilders zodat u zorgeloos de opleverdatum in uw agenda kunt opnemen!

Een zorg minder en alles in handen van ervaren specialisten…
Informeer naar de mogelijkheden van onze projectplanning en laat u ontzorgen!

Mission Statement

SchoonemanDesign wil een waardevolle bijdrage leveren aan de communicatie, het succes en de continuïteit van haar cliënten door middel van succesvolle 3D presentaties in de ruimste zin.

“Een uniek design voor ieder budget”

“Uw wensen vormen voor ons het uitgangspunt”

Team

SchoonemanDesign “at work”

Testimonials

Nico Hoogkamer | ED&F Man

Han is al zo’n 12 jaar onze frisse blik op het interieur van ons, vroeger saaie, kantoor.
Zijn eigen kijk op wat de mogelijkheden zijn blijken telkens weer een verassend effect op de inrichting te hebben.
Eigentijds, verfrissend en altijd net ff anders dan de doorsnee inrichting.
Met zijn uitgebreide netwerk van vakmensen ook altijd in staat om hetgeen dat uit zijn creatieve geest ontstaat om te zetten in een nette, strakke uitvoering.

Frits Schuring, Directeur at SAN | Stichting Adverteerdersjury Nederland

Han Schooneman en zijn bedrijf SchoonemanDesign hebben mij zeer goed bijgestaan in mijn professie als reclame adviseur.
Vele jaren met hem samengewerkt op vele projecten van vele van mijn clienten! Altijd met goede en haalbare creatieve ideeen, betaalbaar, punctueel en betrokken bij de uitvoering.
Zonder aarzeling kan ik hem aanbevelen!

Cees Laarman, Management Consultant/Co-founder bij CommIntermedi

Ik heb Han Schooneman en zijn bedrijf SchoonemanDesign in de loop van vele jaren leren kennen als bijzonder prettige zakenpartners en meedenkers voor de vele projecten die hij voor mij bij de verschillende bedrijven vorm heeft gegeven en heeft uitgevoerd.
Het is en was altijd TOP!

Natalia Badillo, Green Ocean B.V.

“SchoonemanDesign team helped our start-up company prepare the exhibition stand for our first international event INTERSPILL 2015 at Amsterdam RAI. With very client-oriented approach, they bring their talent and skill to perform the task in an efficient and timely manner, exceeding expectations in creativity and client service.

Frank Plukker, Accountmanager Railinfra | Batenburg Energietechniek B.V.

Ik heb Han en zijn bedrijf SchoonemanDesign dit jaar leren kennen als een erg betrokken en creatieve partner in het organiseren en meedenken op alle vlakken van de Railtech beurs. Het “ontzorgen” is hem op het lijf geschreven met een mooi, betaalbaar en succesvol eindresultaat als gevolg.
Ik kan Han Schooneman en SchoonemanDesign van harte aanbevelen!

Bianca van Dulst-de Vogel, EMEA MarCom Manager

Uit eigen ervaring: SchoonemanDesign is SUPER!
Meedenkend, creatief, accuraat oplevering als besproken en zelfs meer dan dat.
Zelden prettiger gewerkt voor zowel standontwerp als standoplevering.