Rentdesignstand

Rentdesignstand Basic en Rentdesignstand LED, de oplossing voor betaalbare een duurzame modulaire design standbouw

RentDesignstand Basic

Met de moderne en hoogwaardige losse componenten bouwen wij een stand conform uw wensen en huisstijl. Zo ontstaat steeds weer uw ideale stand. De kosten blijven laag, omdat de stand slechts kleine aanpassingen nodig heeft in aankleding en belettering.

Onze ontwerpafdeling combineert creativiteit met een praktisch oog, wat resulteert in zeer innovatieve stands. U huurt de modulaire stand, wat u een flinke kostenbesparing oplevert. De stand is in te zetten op consumenten- en vakbeurzen, tentoonstellingen, evenementen, shop-in-shop en Pop-Up-Stores. Door de duurzaamheid van de gebruikte materialen zijn de stands regelmatig inzetbaar bij diverse evenementen en beurzen.

RentDesignstand LED

Een uniek modulair design stand concept op basis van luxe lichtbak modules.

Vaste moduul maten van 100 cm x 100 cm en 80 cm x 100 cm en plint consoles van 50 cm x 100 cm. De lichtbakken en consoles zijn rondom uitgevoerd in een hoogwaardige witte twee componenten lak. Verlichting door middel van ingebouwde LED strips met een hoge licht opbrengst en lage energie kosten. De lichtbakmodules zijn voor voorzien van speciale Flexi_Frame profielen waarin dan de full colour geprinte Fabric_Frame doeken onzichtbaar worden gemonteerd.

Modules kunnen onderling aan elkaar worden gekoppeld door een simpel montage systeem en ook de verlichting wordt op een simpele manier, onzichtbaar, door gemonteerd. Alle combinaties zijn mogelijk, aangepast aan de wensen en eisen van de klant en de beschikbare vierkante meters. Eigenlijk is niets te gek met dit modulaire systeem voor uw stand.

Met het modulaire RentDesignStand LED concept van SchoonemanDesign kiest u voor flexibiliteit, uitstraling, en kostenbesparing. Het modulaire RentDesignStand LED concept is zowel in huur als in koop leverbaar.

Kortom:

RentDesignStand Basic en RentDesignStand LED dé oplossing voor deze tijd én voor de toekomst!

Laat ons weten wat uw wensen en ideeën zijn; wij maken graag vrijblijvend een offerte en voorstel op maat.

RentDesignStand Basic en RenDesignstand LED zijn unieke producten van SchoonemanDesign.

“Een uniek design voor ieder budget.”