Standbouw

Standbouw als marketinginstrument

Effectieve beursdeelname maakt onderdeel uit van uw totale marketing- communicatie strategie en vraagt om een geïntegreerde aanpak. Van SchoonemanDesign kunt u technisch en logistiek uitstekend uitgevoerde standbouw presentaties verwachten, die aansluiten bij uw strategie. Zodat u optimaal kunt presenteren.

SchoonemanDesign ontwerpt en bouwt stands al sinds 1984. Wij zijn een standbouwbedrijf van Amsterdamse origine met een internationale allure. We hebben klanten waarvoor wij al tientallen jaren beursstands realiseren. Zowel toonaangevende bedrijven met bekende merken, als nieuwkomers die aan hun merk bouwen, zijn bij ons aan het goede adres. Een stand bouwen wij met groot vakmanschap.
SchoonemanDesign vertaalt uw briefing in een standbouw ontwerp dat aansluit bij uw strategie.

Effectiviteit van tentoonstellingsbouw wordt ook bepaald door de inrichting van beursstands. Wij passen de modernste technieken en materialen toe, waarin uw producten en diensten optimaal tot hun recht komen. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij SchoonemanDesign.

Net als u weten ook wij dat de standbemanning het succes bepaalt van uw beursstand. Voor een beurstraining kunt u daarom eveneens bij ons terecht. SchoonemanDesign geeft in samenwerking met een gespecialiseerd bureau trainingen gericht op bewustwording en motivatie. Uit ervaring weten wij dat een goede beurstraining het succes van uw beursdeelname verhoogt.

Voordelen van SchoonemanDesign als standbouwer

  • Advies op basis van functionaliteit, creativiteit en originaliteit

  • Kwaliteit in begeleiding, uitvoering en afwerking van uw beursstand

  • Concept en ontwerp die aansluiten bij uw marketingstrategie

  • Projectmanagement van uw beursstand

  • Opslag en beheer van alle materialen

“Het rendement van uw investering zo optimaal mogelijk !”