SchoonemanDesign

– Gaat voor de perfecte stand verder dan de rest –

Ook altijd last van de hevige stress die een aankomende beurs met zich meebrengt? Regelen dat er een stand gebouwd wordt, ontwerpen bedenken en nadenken over die extra touch? Gelukkig zijn er ook mogelijkheden om u die stress uit handen te nemen. SchoonemanDesign is specialist in het ontwerpen en realiseren van omgevingen voor inspirerende en succesvolle zakelijke ontmoetingen en werkt vanuit een visie, die stoelt op een zeer ruime kennis en ervaring.
SchoonemanDesign werkt vanuit de overtuiging dat uw stand op de beurs, de inrichting van uw (tijdelijke) verkooplocatie en het interieur van uw kantoor uw marketingcommunicatiestrategie moeten versterken. Die strategie heeft u immers niet voor niets bepaald.
Om te beginnen wil SchoonemanDesign graag inzicht krijgen in de strategie en in uw wensen. Bijvoorbeeld welke middelen u inzet om uw product of dienst onder de aandacht te brengen, zodat het advies en ontwerp in uw marketingmix passen. Vanuit die visie gaat SchoonemanDesign aan het werk met uw opdracht voor het ontwerpen van een stand, een zakelijk interieur, een productpresentatie of een pop-up-shop.
Heeft u (nog) geen strategie bepaald, dan kunt u daarin ook geadviseerd worden.

U kunt bij SchoonemanDesign terecht voor de volledige projectontwikkeling: van advies/concept tot en met uitvoering. SchoonemanDesign is er dus niet alleen voor het ontwerp, of de standbouw maar zorgt ervoor dat álles wordt geregeld voor u. Directeur Han Schooneman: ‘’We nemen de volledige projectontwikkeling onder onze hoede. We zijn dus niet uitsluitend expert op het gebied van standbouw, maar juist in een compleet traject van concept tot realisatie. Door nauw contact met diverse toeleveranciers zorgen we ervoor dat de stand geheel volgens de afspraken gerealiseerd wordt. Van ontwerp tot standbouw en eventueel marketing; we maken het in orde en nemen dus alle zorg bij u uit handen. ’’
Daarnaast kan SchoonemanDesign acties ontwikkelen om meer bezoek naar uw stand, presentatie of pop-up-shop te trekken. ‘’We zetten bijvoorbeeld de sociale media in en/of we organiseren originele Experience Marketing activiteiten rondom de stand of verkooplocatie. Onze acties zorgen ervoor dat de opvolging van uw nieuw gelegde contacten eenvoudig wordt,’’ aldus Schooneman.

Wat u verder kan verwachten van SchoonemanDesign is creativiteit, professionaliteit en zeer ruime ervaring op het gebied van tentoonstellingsarchitectuur, zakelijke interieurs, vormgeving en realisatie. SchoonemanDesign zorgt voor een (tijdelijke) omgeving, waarin u en uw relaties de inspiratie vinden voor succesvolle zakelijke ontmoetingen. Schooneman: ’’Met onze persoonlijke benadering en onze kennis van de laatste ontwikkelingen in materialen en technieken creëren we binnen uw budget de hoogst haalbare kwaliteit voor een optimaal zakelijk succes.’’

Kortom: van A tot Z wordt er bij SchoonemanDesign gezorgd voor de ideale stand, interieur, tentoonstelling of presentatie die écht past bij uw bedrijf. Voor het creëren van uw perfecte stand gaat SchoonemanDesign dus net een stapje verder dan de rest.

Deel dit verhaal - Kies je platform.